Home Contactgegevens van signtotaal.nl Print deze pagina.
                   Home Signleveranciers Zelfklevende folie Antalis Bedrijfsinformatie
 Home
 Signleveranciers    
 Zelfklevende folie
 Antalis
 Bedrijfsinformatie
 Producten overzicht 
 Signapparatuur
 Zeefdrukleveranciers
 Zeefdrukapparatuur
 Branche organisaties
 Vakbladen
 Nieuws
 Agenda
 Opleidingen
 Vacatures
 Over signtotaal.nl
 Contact
 Adverteren op  signtotaal.nl?
 Updates
 Nieuwsbrief
Bedrijfsinformatie Antalis
Met een omzet van 2,5 miljard euro is Antalis de grootste distributeur van communicatie ondersteunend materiaal (grafisch papier, verpakkingen, producten voor visual communication en kantoorpapier). Op dit moment doen meer dan 125.000 klanten in ruim 44 landen zaken met Antalis - van kleine drukkers tot grote bedrijven in de auto-industrie, van communicatiebureaus tot webwinkels.

Antalis is marktleider in Europa, maar is daarnaast ook actief in Azië, Zuid-Amerika en Oceanië, en kan leveren in de VS en Canada dankzij samenwerking met XpedX. Antalis is een volle dochter van Sequana.

Antalis Nederland is onderverdeeld in verschillende units. Elke unit heeft specialisten die de markt grondig kennen en gedegen advies leveren. Wij richten ons op drukkerijen, uitgeverijen, vormgevers, eindgebruikers en wederverkopers. En doen dat met de volgende producten: papier, karton, enveloppen, materialen voor visual communication, verpakkingsmaterialen en -machines. Het hypermoderne, 27.000 m2 metende distributiecentrum dat in september 2009 geopend werd in Almere, is gebouwd op basis van de hoogste eisen op het gebied van ergonomie, duurzaamheid en efficiency. Antalis is ISO 9001, FSC®en PEFC gecertificeerd.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.antalis.nl

Naar boven.