Home Contactgegevens van signtotaal.nl Print deze pagina.
                   Home Zeefdrukleveranciers Zeefdrukinkt Bergstein BV Bedrijfsinformatie
 Home
 Signleveranciers
 Signapparatuur
 Zeefdrukleveranciers
 Zeefdrukinkt  
 Bergstein BV
 Bedrijfsinformatie
 Producten overzicht
 Zeefdrukapparatuur
 Branche organisaties
 Vakbladen
 Nieuws
 Agenda
 Opleidingen
 Vacatures
 Over signtotaal.nl
 Contact
 Adverteren op  signtotaal.nl?
 Updates
 Nieuwsbrief
Bedrijfsinformatie Bergstein BV

Bergstein BV is gevestigd in het Limburgse Kerkrade, van waaruit wij al meer dan 40 jaar onze klanten in de Benelux van dienst zijn. Een bedrijf in beweging met een grote ervaring op het gebied van industriële druktechnieken waaronder tampondruk, zeefdruk, digitaaldruk en lasergraveren.
Meer dan 30 jaar geleden startte P. Bergstein sr. met de Benelux vertegen-woordiging van Tampoprint.


Deze Duitse firma staat nog steeds bekend als een solide, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige partner. Op dat moment stond het tampondrukken van producten zelf nog in de kinderschoenen, echter vele kleine en grote bedrijven wilden een logo of een ander kenmerk op hun producten hebben middels tampondruk, daar het stickeren duurder en minder mooi was. De eerste klanten werden al gauw gevonden en de vraag naar tampon-drukmachines en toebehoren groeide gestaag.
Van 3 medewerkers groeide het bedrijf in korte tijd naar 12 mensen door inzet en de bedrijfsfilosofie, waarin goede service en kwaliteit voorop stonden (en nog steeds staan). Vele machines werden verkocht binnen legio industrietakken, zoals de elektronica, huishoudelijke apparaten, relatie-geschenken en kunststofbranche.
Niet alleen standaard machines, maar ook op maat vervaardigde automa-tiseringen werden gebouwd. Naast het leveren van deze machines kon men toen ook al bij Bergstein terecht voor alle toebehoren, zoals filmvervaar-diging, drukinkten en toebehoren (tampons, clichés, zeven, rakels, etc.).
Begin 2000 werd een nieuw en beter te bereiken bedrijfspand betrokken aan de rand van Kerkrade bij het nieuwe RODA JC stadion van de plaatselijke profclub. De leiding ging over van vader op zoon en de toon was gezet voor een frisse wind die inspeelde op de hedendaagse wensen van klanten.
Buiten de traditionele tampondruk en zeefdruk werden door Bergstein nieuwe wegen ingeslagen. Zo is het productgamma uitgebreid met Tampoprint lasergraveermachines. Deze laserunits vinden hun toepassing niet alleen in de industrie, maar ook binnen de relatiegeschenken sector ter verfraaiing van objecten.
Een nog recentere uitbreiding van het productenpallet betreft digitale druktechnieken. De DMD-machines van Tampoprint drukken rechtstreeks op kunststoffen en andersoortig plaatmateriaal.
Zo is P. Bergstein Handelmaatschappij B.V. de laatste jaren uitgegroeid tot de breedst georiënteerde aanbieder op het gebied van industriële druktechnieken in de Benelux.
De eisen, die wij aan ons zelf opleggen ten aanzien van service en kwaliteit, zijn zeer hoog. Een eigen servicedienst, snelle leveringen uit voorraad en gerichte samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige totaaloplossing. Om de continuïteit te kunnen waarborgen, letten wij voortdurend op nieuwe stromingen binnen ons vakgebied om zo onze klanten te laten profiteren van de verkregen voorsprong.
Zowel grote als kleine bedrijven steunen al jaren op de kennis en ervaring van onze firma en de constante samenwerking met de klant zorgt voor een succesformule die al velen hebben overtuigd !!

Naar boven.