Home Contactgegevens van signtotaal.nl Print deze pagina.
                   Home Zeefdrukapparatuur Zeefdrukmachines Screen Products Benelux B.V. Producten overzicht
 Home
 Signleveranciers
 Signapparatuur
 Zeefdrukleveranciers  
 Zeefdrukapparatuur
 Zeefdrukmachines  
 Screen Products
 Bedrijfsinformatie
 Producten overzicht
 Branche organisaties
 Vakbladen
 Nieuws
 Agenda
 Opleidingen
 Vacatures
 Over signtotaal.nl
 Contact
 Adverteren op  signtotaal.nl?
 Updates
 Nieuwsbrief
Producten overzicht van Screen Products Benelux B.V.


Deze europeesche marktleider van droogapparatuur is ongeveer twintig jaar geleden opgericht. In dit ,bedrijf werd destijds ook begonnen met de bouw van UV-drogers voor de zeefdrukindustrie.


In 1999 is met veel tromgeroffel een nieuw bedrijfspand door de toenmalige voorzitter van Fespa Michel Caza geopend. Natgraph, dat momenteel ongeveer 100 medewerkers telt, is marktleider in Europa in UV-drooginstallaties (voor zowel stand-alone als geïntegreerd in nieuwe- of bestaande tunnels). In Nederland zijn meer dan 100 installaties van Natgraph geleverd.

Beleid
Natgraph verricht continu onderzoek en koppelt de resultaten aan de wensen van de drukkers. Het resultaat is een zeer grote verscheidenheid aan apparatuur voor de zeefdrukindustrie.Indien gewenst kan Natgraph samen met de opdrachtgever een

klantspecifieke droger voor een grafische, textiel- of industriële toepassing op maat ontwikkelen en produceren. Hiervoor beschikt Natgraph in de fabriek in Nottingham over een droger, waarmee elke gewenste situatie kan worden gesimuleerd, en geavanceerde meetapparatuur. Met deze meetapparatuur kan onder meer een driedimensionale weergave van het temperatuurverloop van het substraat in de droger worden gegenereerd. Meedenken met de opdrachtgever staat hoog in het vaandel van Natgraph. De naam Natgraph staat voor: innovatie, techniek, efficiëntie, vertrouwen en betrouwbaarheid.

Producten
Na verloop van tijd is het productenpakket voor de zeefdrukindustrie sterk uitgebreid. Momenteel biedt Natgraph een standaard pakket aan hetelucht, infrarood en/of UV -drogers, belichtingssystemen, handdruktafels, uitspoelunits, stackers, droogrekken, etc. Klantspecifieke, geavanceerde drogers kunnen worden uitgerust met een Graphic Interface Control en een Data Logging systeem. Dit systeem bewaakt het droogproces volautomatisch, zodat het product exact aan de gestelde eisen voldoet.

Distributie
De producten worden in meer dan 16 landen verkocht. Screen Products Benelux BV is één van de circa 30 distributeurs van de producten van Natgraph.

Naar boven.


Wereldwijd de grootste fabrikant van zeefdrukapparatuur. Ruim 30 jaar op de zeefdrukmarkt actief en absoluut marktleider als fabrikant van o.a. grootformaat meerkleurendruk apparatuur. Wereldwijd heeft de Siasgroep meer dan 300 grootformaat meerkleurendrukmachines verkocht.

Beleid
Er wordt in nauw contact samengewerkt met vooraanstaande drukkers in de diverse landen. Hierdoor is Siasprint in staat om de verworven kennis en waardevolle ervaringen om te zetten in systemen, die zijn afgestemd op zowel de algemene- als de specifieke eisen van de drukker. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie, heeft Siasprint een serie zeefdrukmachines ontwikkeld, die aan veelzijdigheid en betrouwbaarheid niets te wensen overlaten.

Producten
Siasprint is vooral bekend vanwege de kwaliteit van het uitgebreide leveringspakket van grafische drukmachines, zoals de volautomatische Serifast en de Progress cilinderpersen. Van de welbekende meerkleurendrukmachine, de Multiformula, zijn wereldwijd meer dan 300 stuks geïnstalleerd.


Daarnaast levert Siasprint textiel- en glasdrukmachines en droogsystemen voor de grafische-, textiel- en de glasdruk. Sias is bovendien fabrikant van de Serifast 4 grijpermachine, die probleemloos materialen tot 7 mm dikte kan bedrukken. Het drukformaat bedraagt 165 x 325 mm.

De Sias Digit is leverbaar in twee versies, te weten de K1520 (formaat 150 x 200 mm) en de K2030 ( formaat 200 x 300 mm) De piëzo-0elektrische koppen van de Digit drukken de vier kleuren tot maximaal 60 m2 per uur. De maximale resolutie bedraagt 300 dpi. De Digit is volledig integreerbaar met het zeefdrukproces en kan printen op flexibele materialen, hout, PVC en andere kunststoffen, metaal, leer, aardewerk, etc.

Distributie
Met dochterondernemingen en vertegenwoordigingen in meer dan 40 landen is de 'Siasprint'-klant te allen tijde verzekerd van een goede service en een adequate technische ondersteuning.

Naar boven.