Home Contactgegevens van signtotaal.nl Print deze pagina.
                   Home Zeefdrukleveranciers Zeefdrukmachines Screen Products Benelux B.V. Bedrijfsinformatie
 Home
 Signleveranciers
 Signapparatuur
 Zeefdrukleveranciers  
 Zeefdrukapparatuur
 Zeefdrukmachines  
 Screen Products
 Bedrijfsinformatie
 Producten overzicht
 Branche organisaties
 Vakbladen
 Nieuws
 Agenda
 Opleidingen
 Vacatures
 Over signtotaal.nl
 Contact
 Adverteren op  signtotaal.nl?
 Updates
 Nieuwsbrief
Bedrijfsinformatie Screen Products Benelux B.V.

Screen Products Benelux BV is leverancier van apparatuur en materialen voor de zeefdruk en sign industrie.

Doordat Screen Products Benelux BV een aantal gerenommeerde buiten-landse merken vertegenwoordigt, heeft het bedrijf een sterke positie op de Nederlandse markt verworven.
Met producten van Natgraph, M&R, Sias Group, WJM, Seria, Notio, OxyDry en Demak kan nagenoeg elke vraag uit zeefdrukland positief worden beantwoord. De begrippen betrouwbaarheid en service staan bij het bedrijf hoog in het vaandel. De gebroeders Reidar en Stephan van der Kolk vormen een perfect team, dat een solide basis vormt van Screen Products Benelux BV. Reidar neemt het commerciële deel voor zijn rekening, terwijl Stephan zich concentreert op de techniek en service. In totaal telt het bedrijf 5 medewerkers.

Beleid
Een goede leverancier moet snel op veranderingen kunnen anticiperen. Daarom beschikt Screen Products Benelux BV over een breed scala aan producten om een oplossing te bieden voor zowel de grafische-, industriële- en de textieldrukkers.

Service
Voor alle merken, die Screen Products Benelux BV vertegenwoordigt, levert het bedrijf ook de service voor de gehele Benelux. Voor storingen is het bedrijf 24 uur per dag bereikbaar. Naast het verhelpen van storingen worden de geleverde machines volledig geïnstalleerd. Indien gewenst, kan Screen Products Benelux BV ook de elektriciteits- en wateraansluitingen en lucht aan- en afvoerleidingen, etc. verzorgen.
Om snel te kunnen reageren, werkt het bedrijf voor de provincies Groningen, Friesland, Drente, Overijssel, Limburg en Gelderland, samen met Service Dijkstra.

Naar boven.