Home Contactgegevens van signtotaal.nl Print deze pagina.
                   Home Signapparatuur Snijplotters Nauta Sign bv Producten overzicht
 Home
 Signleveranciers
 Signapparatuur
 Snijplotters
 Nauta Sign bv
 Bedrijfsinformatie
 Producten overzicht
 Zeefdrukleveranciers
 Zeefdrukapparatuur
 Branche organisaties
 Vakbladen
 Nieuws
 Agenda
 Opleidingen
 Vacatures
 Over signtotaal.nl
 Contact
 Adverteren op  signtotaal.nl?
 Updates
 Nieuwsbrief
Producten overzicht van Nauta Sign bv

Snijsystemen voor de sign-industrie.

Een compleet programma drum- en vlakbedplotters van de topmerken Summa en Zünd, gespecialiseerde Signalize! software, randapparatuur en uitgebreide opleidings-mogelijkheden.

Summa
Summa snijplotters zijn inmiddels een begrip. De de SummaCut serie is leverbaar in breedtes van 60 en 120cm voorzien van een sleepmes. De Summa Pro series is een professionele productiemachine leverbaar met snijbreedtes van 75 tot 140cm met een sleep- of tangentiaal mes.

Naast de snijplotters heeft Summa de Durachrome DC2 en DC3 in haar programma, veelzijdige printers voor buitentoepassingen, werkend volgens het Thermal Transfer principe. De Durachrome DC3 is zelfs voorzien van een geïntegreerde snijfaciliteit!

Zünd
Zünd Zwitserse precisie vlakbedsnijsystemen zijn de absolute top op het gebied van snijplotters. Leverbaar in maar liefst 14 verschillende afmetingen. Daarnaast zijn de plotters middels een groot aantal opties perfect af te stemmen op uw specifieke eisen en wensen.

Naast de oerbetrouwbare Zünd snijplotters levert Zünd de UVjet 215c, de eerste vlakbedprinter gebaseerd op de technologie van de toekomst, UV drogende inkt. Dit unieke concept maakt het mogelijk direct op vrijwel alle (onbewerkte) materialen te printen zowel plaatmateriaal tot een dikte van 40 mm als rolmaterialen. De Zünd UVjet is inmiddels een aantal maanden op de markt en is een enorm succes. Een behoorlijk aantal printers zijn inmiddels bij de gebruikers volop in productie.

Naar boven.

Signalize!
Signalize! modulaire software voor de professionele signmaker of large format printer. De complete oplossing voor ontwerp en productie leverbaar voor de Windows en Apple Macintosh omgeving. Signalize! is voor meer dan 700 Nederlandse Signmakers inmiddels een bekend en zeer gewaardeerd product.

Met de nieuwste versie 5 is Signalize!nu ook geschikt voor het Mac OS X platform. Nauta Sign levert deze software al sinds jaar en dag. Met de professionele ondersteuning en uitstekende trainingsmogelijkheden van Nauta Sign bent u verzekerd van een probleemloze en professionele productie!


Naar boven.