Home Contactgegevens van signtotaal.nl Print deze pagina.
                   Home Signleveranciers Reinigingsmiddelen Procar B.V. Bedrijfsinformatie
 Home
 Signleveranciers    
 Reinigingsmiddelen
 Procar B.V.
 Bedrijfsinformatie
 Producten overzicht
 Signapparatuur
 Zeefdrukleveranciers
 Zeefdrukapparatuur
 Branche organisaties
 Vakbladen
 Nieuws
 Agenda
 Opleidingen
 Vacatures
 Over signtotaal.nl
 Contact
 Adverteren op  signtotaal.nl?
 Updates
 Nieuwsbrief
Bedrijfsinformatie Procar B.V.

Hoe het begon ...

Dat kan ik ook, dacht André van den Dijssel sr. toen hij eind jaren veertig op de chemische fabriek van Valma werkte. Die kans kreeg hij toen zijn werkgever overleed en de weduwe hem vroeg de zaak zo lang voort te zetten.Dat deed hij, maar kort daarop werd de zaak verkocht. In 1952 begon Van den Dijssel voor zichzelf. In een klein fabriekje aan de Grote Melmweg in Soest maakte hij zeep, vaste wassen en cleaners voor auto’s. Met de fiets bracht hij zijn bestellingen rond.

Er kwamen klanten bij, eerst uit de omgeving, toen uit de rest van het land, uit België en Duitsland en vervolgens uit de rest van Europa. En er kwamen mensen bij. Zeepzieders, afvullers, chauffeurs, typistes, vertegenwoordigers, automatiseerders en nog veel meer. En de meesten gingen nooit meer weg.

Inmiddels is Procar uitgegroeid van een eenmanszaak tot een ultramoderne producent van reinigings- en onderhoudsproducten, die handel drijft met bedrijven en instellingen overal ter wereld. Onze Belgische collega’s meegeteld, zijn we met zijn honderdtwintigen. En toch zijn we voor een groot deel hetzelfde gebleven. Een familiebedrijf, waar iedereen elkaar kent, en dat nog altijd op en top Soesters is. En Valma? Dat verkopen we nog steeds.