Home Contactgegevens van signtotaal.nl Print deze pagina.
                   Home Signleveranciers Lichtreclame IP Letters en Lichtreclame bv Bedrijfsinformatie
 Home
 Signleveranciers
 Lichtreclame
 IP Letters
 Bedrijfsinformatie
 Producten overzicht
 Signapparatuur
 Zeefdrukleveranciers
 Zeefdrukapparaten
 Branche organisaties
 Vakbladen
 Nieuws
 Agenda
 Opleidingen
 Vacatures
 Over signtotaal.nl
 Contact
 Adverteren op  signtotaal.nl?
 Updates
 Nieuwsbrief
Bedrijfsinformatie IP Letters en Lichtreclame bv
IP Letters en Lichtreclame.
Levering uitsluitend aan de reclame-industrie.

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring opgebouwd op het gebied als fabrikant van lichtreclame in de breedste zin van het woord. Deze ervaring willen wij graag


met u delen. Als de oudste fabrikant van het land zijn wij u graag van dienst.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een multifunctioneel productiebedrijf wat geen één uitdaging uit de weg gaat, daar waar anderen ophouden begint voor ons de uitdaging. Mede door de ontwikkelingen de afgelopen jaren, waar de concurrentie ook niet stilzat, zijn wij ons meer en meer bewust geworden dat de markt in beweging is en vernieuwing wil. Wij zijn ons dan ook meer op de aparte lichtreclames gaan ontwikkelen, maar verliezen echt niet de standaard producten uit het oog waar we al zo lang bestaansrecht van hebben. Met ons (in uw team) verlegd u uw grenzen ook. Zo kunnen we voor u een kleine lichtbak maken, specials of grote opdrachten verzorgen waarvoor u alleen nog maar de belettering hoeft te doen en verder geen omkijken heeft naar de montage of planning. Ook als u zelf produceert kunnen wij u misschien in de drukke tijden helpen door wat werkzaamheden uit handen te nemen. Naast het produceren en monteren verzorgen we ook de installatie van de voeding en het onderhoud.

Elk project vraagt om zijn eigen aanpak. Standaard oplossingen zijn er bijna nooit. Wij zorgen voor een heldere planning en duidelijke afspraken. Controle en zeker behoud van kwaliteit is een belangrijk deel van ons werk.

Wat kunt u van ons verwachten? Wij gaan ervan uit dat iedere klant een naam hoog te houden heeft. Als wij u onze producten leveren, vertegenwoordigen wij U dus ook. En daarom bestaan we al meer dan 30 jaar als fabrikant. En als er dan een keer iets mis gaat dan pas merkt u of u op uw fabrikant kunt bouwen.

Voor een uitgebreid productenoverzicht kunt u onze websites bezoeken, www.ipletters.nl en www.ipled.nl. Mocht u een product niet tegenkomen, vraag het ons, want wij maken alles, maar kunnen onmogelijk alles laten zien.

Met vriendelijke groet,
Rob v/d Linden
IP Letters en Lichtreclame
Naar boven.