Home Contactgegevens van signtotaal.nl Print deze pagina.
                   Home Signleveranciers Full colour printing Van Straaten B.V. Producten overzicht
 Home
 Signleveranciers
 Full colour printing
 Van Straaten B.V.
 Bedrijfsinformatie
 Producten overzicht
 Signapparatuur
 Zeefdrukleveranciers
 Zeefdrukapparatuur
 Branche organisaties
 Vakbladen
 Nieuws
 Agenda
 Opleidingen
 Vacatures
 Over signtotaal.nl
 Contact
 Adverteren op  signtotaal.nl?
 Updates
 Nieuwsbrief
Producten overzicht van Van Straaten B.V.

Groot-formaat
U wilt dat uw boodschap wordt gezíen? Wilt u een blijvende indruk achterlaten? Dan is een mega-doek wellicht een goede optie.
Digitale technologie is bij uitstek geschikt voor de productie van mega reclame-uitingen aan bijvoorbeeld gebouwen of bouwsteigers.
Lichtgewicht doeken geprint met UV-bestendige inkten garanderen een sterk en duurzaam product. In combinatie met bijvoorbeeld een 'Sky-frame' is het doek bovendien makkelijk en snel te wisselen.


Megadoek 'Finding Nemo', ± 900 m2

Standbouw
Momenteel zijn wij één van de belangrijkste toeleveranciers aan de standbouwmarkt. Onze hoogwaardige printkwaliteit, op een veelvoud aan materialen en ons vermogen te werken met zeer korte levertijden maken Van Straaten B.V. tot een natuurlijke keuze voor uw productie van spectaculaire en attractieve beelden. Zo zijn wij ook in staat de draagbare PopUp-systemen te leveren, gemaakt naar uw persoonlijke wensen.


Doek gespannen in conische cirkels
Naar boven.

Instore
Gebruikmakend van directe- en indirecte drukmethoden, zijn wij in staat vanen en displays in ieder gewenst formaat te produceren op een grote diversiteit aan materialen. Het gebruik maken van verschillende ondergronden creëert een breed scala aan uitstralingen. Zeker is dat uw product of dienst de aandacht krijgt die het verdient!


Floorgraphic, voorzien van anti-slip coating
Naar boven.

Plaatmaterialen
Het is nog niet zo lang mogelijk direct op plaatmaterialen te printen. Dit proces heeft grote voordelen: voor kleine oplagen full-colour afbeeldingen hoeven er geen dure litho's meer te worden gemaakt. Ook het omslachtige procédé van eerst printen op papier of stickers en het daarna opplakken op platen behoort tot het verleden. Dubbelzijdig, wisselende afbeeldingen, het is allemaal geen probleem.
Van Straaten B.V. kan printen op nagenoeg alle plaatmaterialen tot een maximale breedte van 155 cm. en tot een dikte van 3 cm. In combinatie met onze freestafel is het zelfs mogelijk om het printwerk volgens de contourlijnen uit te frezen.


Impressie van de printer 'Durst Rho' en freestafel 'Zund Eye-cut'
Naar boven.