Home Contactgegevens van signtotaal.nl Print deze pagina.
                   Home Signleveranciers Banner systemen Expo Display Service B.V. Bedrijfsinformatie
 Home
 Signleveranciers    
 Banner systemen
 Expo Display Service
 Bedrijfsinformatie
 Producten overzicht
 Signapparatuur
 Zeefdrukleveranciers
 Zeefdrukapparatuur
 Branche organisaties
 Vakbladen
 Nieuws
 Agenda
 Opleidingen
 Vacatures
 Over signtotaal.nl
 Contact
 Adverteren op  signtotaal.nl?
 Updates
 Nieuwsbrief
Bedrijfsinformatie Expo Display Service B.V.
<<We create your Mobile Marketing>>

Expo Display Service werd in 1979 opgericht door Peter Petersen, van huis uit designer en architect, en op dat moment al jaren succes-vol in de traditionele standbouw. Hij zag de enorme mogelijkheden van systemen die, in tegenstelling tot klassieke stands, makkelijk transporteerbaar zijn en eenvoudig door de klant zelf zijn op te zetten en af te breken.

Hoofdkantoor Expo Display Service in Saland-Zwitserland.

Als eerste in Europa importeerde hij uit de U.S.A het Nomadic Instant systeem, in die tijd revolutionair. Al snel hierna werd een eigen productielijn opgezet in Zwitserland, voor de productie van een systemen met nog meer mogelijkheden. Door het grote succes werden naast Zwitserland en Duitsland, kort daarna verkoopkantoren geopend in Nederland, Oostenrijk, Engeland, Frankrijk en Spanje, en werd ook de export van deze innovatieve presentatiesystemen, die zich onderscheidden door een veel betere kwaliteit, stabiliteit en duurzaamheid succesvol.

Op dit moment, bijna 25 jaar na de oprichting is Expo Display Service uitgegroeid tot een toonaangevende producent en leverancier van mobiele expositiesystemen. Naast een breed en hoogwaardig productassortiment, van opvouwbaar folderrek tot complete modulaire, portable stand, legt zij sterk de nadruk op de toegevoegde waarde zoals een vrijblijvend en eerlijk advies, een perfecte (full) service en een fijne samenwerking. Omdat onze ambities nog lang niet ten einde zijn, leggen we liever de nadruk op een eerlijkheid en betrouwbaarheid, met als doelstelling een lange termijn relatie, dan op "snel scoren".

Naar boven.