signtotaal.nl
Home Contactgegevens van signtotaal.nl Print deze pagina.
                   Home Faq
 Home
   
 Signleveranciers
 Signapparatuur
 Zeefdrukleveranciers
 Zeefdrukapparatuur
   
 Branche organisaties
 Vakbladen
   
 Nieuws
 Agenda
   
 Opleidingen
 Vacatures
   
 Over signtotaal.nl
 Contact
 Adverteren op  signtotaal.nl?
Veel gestelde vragen over signtotaal.nl:
Algemeen: De website van signtotaal.nl kan het best bekeken worden met een schermresolutie van 1024 x 768 pixels.
Indien u een lagere resolutie heeft ingesteld dan kan het zijn dat niet alle functionaliteiten van deze website optimaal weergegeven worden.

U kunt uw schermresolutie wijzigen door naar het instellingenmenu te gaan en hier in het icoon scherminstellingen aan te klikken.
Hierna klikt u in een nieuw verschenen dialoogscherm instellingen aan en kiest het tabblad instellingen. De schuifbalk kunt u verslepen naar een hogere resolutie. Hier kiest u een resolutie van 1024 X 768 of hoger.

LET OP!!! Uw beeldscherm/video adapter moet dit wel ondersteunen! Raadpleeg hiervoor zonodig de handleiding van uw pc/monitor of uw leverancier!


Vraag: Wat is het doel van www.signtotaal.nl?
Antwoord: Signtotaal.nl heeft zich als doel gesteld om alle signleveranciers en alle aanbieders van signapparatuur te verzamelen op één website. Tevens verzorgen wij voor u het laatste nieuws, een actuele beursagenda, opleidingen, vacatures en overzichten van brancheorganisaties en vakbladen, om reclamebureaus, standbouwers en signmakers optimaal van dienst te kunnen zijn.

Vraag: Kan ons bedrijf ook deelnemen aan www.signtotaal.nl?
Antwoord: Dat kan, mits uw bedrijf toeleverancier is voor de reclame-industrie in Nederland en België. Hieronder vallen alle leveranciers van producten en signapparatuur.

Naar boven.
Vraag: Signleverancier of signmaker?
Antwoord: Door de sitemap van www.signtotaal.nl te raadplegen kunt u nagaan welke leveranciers deelnemen aan Signtotaal.nl. U kan zelf bepalen onder welke categorie uw bedrijf valt en bepalen of uw bedrijf toeleverancier is door de diensten en producten te vergelijken met aangesloten bedrijven op deze website.

Naar boven.
Vraag: Hoe meld ik ons bedrijf aan?
Antwoord: Door op 'Adverteren op signtotaal.nl?' in het hoofdmenu links te klikken,of u klikt hier.
Naar boven.
Vraag: Waarom kan ik niet direct producten kopen en bestellen bij de verschillende bedrijven via www.signtotaal.nl?
Antwoord: Signtotaal is er alleen op gericht om informatie te geven over alle bedrijven binnen de signindustrie. Wilt u een product bestellen of meer informatie over producten dan kunt u de contactgegevens gebruiken om direct in contact te komen met het desbetreffende bedrijf.
Naar boven.